Ukoliko ste se odlučili za kupovinu naših proizvoda putem sajta, pružamo vam mogućnost plaćanja na tri različita načina:

  • Plaćanje pouzećem – Možete platiti gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke
  • Avansno plaćanje – Popunjavanjem uplatnice i uplatom na šalteru bilo koje banke ili pošte
  • Plaćanje kreditnom karticom – Platnim karticama Visa, MasterCard, Dina, Maestro ili AmEx – TRENUTNO NEDOSTUPNO

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, firma DEJAN MIJANOVIĆ PR, TRGOVINSKA RADNJA TERRACOTTA ŠABAC, PIB: 107396381, Matični broj: 62715138, Adresa: Mačvanska 27, Šabac, Telefon: +381 (0)65 917 1007, je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Moja korpa
Close Pregledali ste
Categories